Fill 1Created with Sketch.

Nujna pomoč

Tukaj smo, da vam pomagamo! Pokličite nas in asistentka vam bo, če bo nujno, ponudila termin še v istem dnevu. Eden od naših zobozdravnikov vam bo s predanostjo pomagal v primeru poškodbe, nenadne bolečine, otekline, odloma zoba ali izpadle zalivke.

Prvi pregled in načrt zdravljenja

Potek prvega pregleda smo oblikovali tako, da se pri nas počutite prijetno ter obenem dobite vse potrebne informacije o trenutnem zdravstvenem stanju vaše ustne votline in vpogled v zdravljenje, ki sledi.

Glavni namen prvega pregleda je zbrati vse potrebne informacije ter analizirati slikovni material za postavitev pravilne diagnoze in najboljšega načrta zdravljenja. Po dogovoru glede načina zdravljenja se zobozdravnik na vašo željo takoj loti posega ali vam da čas za premislek in odločitev.

Group 2Created with Sketch.

Splošno zobozdravstvo

Že pri vašem prvem obisku v ambulanti lahko na željo pacienta v določenih primerih takoj opravimo nekatere osnovne zobozdravstvene posege (odstranjevanje zobnega kamna, izdelava enostavnih zalivk, prva faza koreninskih zdravljenj, enostavno puljenje zob idr.).

Po dogovoru glede načina zdravljenja se zobozdravnik na vašo željo takoj loti posega ali vam da čas za premislek in odločitev. Vsi zahtevnejši posegi v okviru splošnega zobozdravstva pa seveda zahtevajo natančen pregled, diagnostiko in načrt zdravljenja.